Twist staat voor jouw
persoonlijke groei

Twist helpt jou bij het werken aan je eigen toekomst. Soms loopt het leven anders dan je zou willen en kun je wel wat hulp gebruiken om die nieuwe stap te zetten. Bij Twist gaan we samen aan het werk om dat voor elkaar te krijgen!

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP

Hoe gaan we dit samen fixen?

Intake

Je kan altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Twist aanvragen. Dat kan trouwens hier. In dit gesprek bekijken we samen waar je nu tegenaan loopt en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ook als je gewoon eens wilt sparren over bepaalde zaken, laat je horen!

Begeleiders met kennis

De begeleiders bij Twist zijn in staat om jou snel nieuwe stappen te laten zetten. Het is dan ook hun doel om jou zo snel mogelijk weer op eigen benen te laten staan. Daarnaast hebben ze al een hoop ervaring en weten ze dat niet elke terugval gelijk fataal hoeft te zijn. Ze zijn dan ook super trots op alle jongeren die ze al hebben mogen begeleiden.

Vrijheid om jezelf te zijn

Bij Twist vinden we jouw doelen het belangrijkste in het traject. Durf daarom je verlangens en twijfels ook uit te spreken, wij zullen je hierop nooit beoordelen. Wij snappen maar al te goed dat het moeilijk is om uit bepaalde situatie te komen.

Een vergissing is geen cancel

Als je een proces met jezelf aangaat, snappen wij dat het wel eens niet helemaal loopt zoals je zou willen. Voor ons is dat geen reden om jou de rug toe te keren. Twist zal altijd openstaan om te bekijken waar nieuwe kansen liggen voor jou Ook als je jouw weg anders wil belopen dan anderen of als je tijdelijke een break nodig hebt.

Breed netwerk en kennis

Twist heeft op elk vlak de juiste connecties en kennis om je op weg te helpen. Of het nou gaat om het aanvragen van huursubsidie of ergens aan het werk willen, wij weten waar we moeten zijn en hoe alles in elkaar steekt. Wel zo handig, toch?

Jobcoach

Stichting Twist beschikt ook over een jobcoach. Deze werkt samen met onze woonbegeleiders, waardoor je niet alles opnieuw hoeft te vertellen en uit te leggen. Een jobcoach kan met je meekijken als je vragen hebt over werk, dagbesteding en/of school. Daarnaast is het fijn als je in je vrije tijd leuke dingen te doen hebt.

De Twist visie

Na jarenlange ervaring binnen de maatschappelijke opvang ging mijn hart open voor die kleine groep jongeren die nergens een plekje vonden dat aansluiting bood bij hun behoeften. Zowel vanuit individuele begeleiding als vanuit diverse samenwerkingsverbanden hoop ik dat we vanuit Stichting Twist een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van perspectief voor kwetsbare jongeren.

Inge Ossenblok

EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE

Wie ga je zien de eerste keer?

Noortje

Michel

Patricia

Roosendaal

  • Meidoornlaan 4
  • 4702 AZ Roosendaal
  • 06 38288606
  • info@stichtingtwist.nl
  • postbus 1666 4700 BR Roosendaal

Bergen op Zoom

  • Rooseveltlaan 148
  • 4624 DE Bergen op Zoom
  • 0638288606
  • info@stichtingtwist.nl