Wat doen wij

 

Twist biedt ambulante begeleiding en ondersteuning aan jongeren van 18 tot 27 jaar die tijdelijk niet in staat zijn om hun leven vorm te geven.

Begeleiding en ondersteuning richt zich op alle levensgebieden met als doel jouw leefomstandigheden en zelfredzaamheid te verbeteren. We voeren dit uit op basis van een WMO-indicatie. Wij zullen daarbij actief inzetten op de samenwerking met jou netwerk en andere hulpverlenende instanties indien nodig.

Om jou zo goed mogelijk te helpen op de weg die jij wil lopen, lopen we naast je, gaan we mee als je dat graag wil en hebben we geen oordeel over waar jij vandaan komt of waar je heen gaat of wil gaan.

Zo kun je begeleiding krijgen bij het ordenen van je administratie, het leren omgaan met geld of het aanvragen van subsidies, studiefinanciering etc.

Ook als je niet lekker in je vel zit kan je bij ons terecht, wij bieden graag een luisterend oor en helpen je bij het zoeken naar de juiste hulp.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om samen op zoek te gaan naar je dromen, hobby’s en je passie. Het ontdekken welke (sport)activiteiten bij jou passen en je ontspanning kunnen geven is erg belangrijk.

Gelukkig kunnen onze paden zich kruisen en kunnen we je helpen op het moment dat jij dit nodig hebt, maar de toekomst ligt voor je en is van jou. Onze begeleiding is erop gericht dat jij zo snel mogelijk weer op eigen benen staat. Hier is zelfkennis voor nodig, het helpt je inzicht krijgen in jezelf, in je handelen en je gedrag tenslotte kan je ook alleen jezelf maar veranderen.